مقاله تعیین شاخص های کیفی درجه بندی میوه بر اساس نظر مصرف کننده مطالعه موردی: سیب دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین شاخص های کیفی درجه بندی میوه بر اساس نظر مصرف کننده مطالعه موردی: سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شاخص های کیفی درجه بندی میوه بر اساس نظر مصرف کننده مطالعه موردی: سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
در بازار رقابتی کنونی عرضه محصولات مطابق با میل مصرف کننده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. شناخت سلایق و توقعات مصرف کننده در عرضه با کیفیت و مشتری پسند بسیار مهم است. در این مطالعه که به صورت پیمایشی در سطح بازار میوه مشهد با استفاده از پرسشنامه و به صورت مصاحبه شخصی انجام گرفت میزان اهمیت مصرف میوه و مهمترین شاخص های کیفی میوه سیب در هنگام خرید مورد سؤال قرار گرفت. همچنین میزان تمایل مصرف کنندگان جهت پرداخت هزینه اضافی برای میوه با کیفیت و درجه بندی شده بررسی شد. نتایج به دست آمده از 280 پرسشنامه نشان داد که مصرف میوه برای 74 درصد پاسخ دهندگان دارای اهمیت زیادی است و مشخص شد که افراد با تحصیلات و درآمد بالا اهمیت بیشتری به مصرف میوه میدهند. مهمترین شاخص های کیفی در هنگام خرید از نظر مصرف کننده رسیدگی، تازگی، رنگ، ارزش غذایی و بافت بود. سیب زرد و پس از آن سیب قرمز بیشترین مطلوبیت را در بین افراد داشت. مصرف کنندگان سیب با اندازه متوسط با بافت نسبتاً سفت و طعم شیرین را ترجیح میدهند. بیش از 70 درصد پاسخ دهندگان اظهار نمودند که حاضر به پرداخت هزینه زیادتر برای میوه با کیفیت و درجه بندی شده هستند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0